Klantvriendelijkheid is de basis van ons succes en met onze persoonlijke service maken wij graag het verschil.

Een persoonlijke vertrouwensrelatie en een correcte, snelle service, dat vind je bij een familiaal kantoor en zeker bij Verzekeringen Van den Eynde. Sinds 4 generaties lang een gevestigde waarde in Putte-Grasheide.

Als onafhankelijk verzekeringskantoor in je buurt, doen wij geen bankzaken maar onze expertise in verzekeringsbemiddeling is waar wij voor staan. Onafhankelijk, objectief advies verlenen en streven naar kwaliteitsservice bij schade zijn onze dagdagelijkse bezigheden.

Door onze samenwerking met meerdere partnermaatschappijen, beschikken wij over een ruim aanbod waaruit we de beste dekkingen tegenover een eerlijke prijs kunnen aanbieden.

We werken op maat voor jou als klant, aansluitend op jouw behoeften en budget. Klantvriendelijkheid is de basis van ons succes en met onze persoonlijke service maken wij graag het verschil!

Het is onze kerntaak om alle zorgen m.b.t. verzekeringen uit jouw handen te nemen!

Hierbij onze troeven:

  • Persoonlijk

  • Ruim aanbod

  • Service

  • Onafhankelijk

Leer ons beter kennen.

Griet Van den Eynde startte haar verzekeringsactiviteiten in 2009 toen haar vader Ludo Van den Eynde de verzekeringsportefeuille doorschoof. Ondertussen is zij superfier op haar team.

Dankzij de harde inzet van mijn medewerkers & mezelf en niet te vergeten de hulp ‘achter de schermen’ van mijn vader, bouwen wij verder aan de goede relatie met onze klanten. In ons team geen onderscheid in een polisbeheerder of een schadebeheerder, maar je kan als klant bij ieder van ons terecht voor een complete en uitstekende service.

Griet Van den Eynde

Bestuurder - verzekeringsadviseur/polis- & schadebeheerder

griet@verzekeringenvandeneynde.be

Mezelf in te leven in jou als klant, jouw zorgen of wensen te doorgronden en gedreven om het beste resultaat te behalen is waar ik van hou.

Yannick Van den Eynde

Verzekeringsadviseur/polis- & schadebeheerder

yannick@verzekeringenvandeneynde.be

Ikzelf ben van Grasheide en jou als klant persoonlijk advies geven en een verzekeringspakket op maat samenstellen is wat ik graag doe. Heb je schade? Geen paniek, spring binnen en we bekijken samen wat het beste is voor jou.

Leander Vanrompay

Verzekeringsadviseur/polis- & schadebeheerder

leander@verzekeringenvandeneynde.be

Ik analyseer graag verzekeringsdossiers van A tot Z voor zowel particulieren als zelfstandigen, om zo de meest kwalitatieve polissen aan zo laag mogelijke premies voor te kunnen stellen. Heb je een schadegeval? Dan help ik je verder in de aangifte en de opvolging.

Wij zijn er voor jou!

Heb je vragen met betrekking tot verzekeringen of wens je meer info over lopende zaken, contacteer ons of spring even binnen op kantoor.