Over Ons

Een persoonlijke vertrouwensrelatie en een correcte, snelle service. Dat vind je enkel bij een familiaal verzekeringskantoor en zeker bij verzekeringskantoor Van den Eynde.

Sinds 1911 is dit verzekeringskantoor gevestigd in Grasheide, gedurende reeds 4 generaties. De eerste vestigingen waren in de Meester Van der Borghtstraat en vanaf 1974 kwam het kantoor in de Haachtsebaan. Nu is het kantoor terug in de Meester van der Borghtstraat gevestigd.

Een sterke troef is dat wij een onafhankelijk verzekeringskantoor zijn. Wij werken samen met tal van verzekeringsmaatschappijen: AG Insurance, AXA, Fidea, Baloise, Optimco, Allianz en Generali en enkele gespecialiseerde maatschappijen zoals DAS, DKV, Europ Assistance, DELA, Protect en VIVIUM. Zo garanderen we de klant steeds de beste dekking voor de beste prijs.
Een grondige analyse van de persoonlijke situatie is de grondslag voor de uitwerking van een voorstel samen met de meest toonaangevende verzekeringsmaatschappijen die de beste de prijs- en kwaliteitsverhouding en een vlotte administratie en schaderegeling garanderen.

Welkom op onze website en in ons kantoor!